Wednesday
May 24th
Home WK 2010 Nieuws Business

Business

SANEC opent World Cup Business Centre in speelsteden

SANEC opent World Cup Business Centre in speelsteden

  The Southern African- Netherlands Chamber of Commerce (SANEC) stelt ten tijde van de poulewedstrijden van het Nederlands elftal business centra ter beschikking aan Nederlandse ondernemers en -organisaties. Het SANEC World Cup Business Centre volgt het Nederlands elftal naar de speelsteden Johannesburg, Durban en Kaapstad en biedt het Nederlandse bedrijfsleven daar een gevarieerd zakelijk programma aan. Eerder organiseerde SANEC al twee handelsmissies (onder leiding van Erica Terpstra), die in het teken van business rond het WK voetbal 2010 in Zuid-Afrika stonden. Lees meer over Nederlandse bedrijven in Afrika.

Read more...
 

Exclusief naar het WK 2010

Exclusief naar het WK 2010

Als je Zuid-Afrikanen op de juiste wijze benadert, is het erg prettig zaken met ze doen.' Dat zegt Jos van Krimpen die namens Exclusive Culitravel zeer exclusieve reizen naar Zuid-Afrika aanbiedt. WK-gangers die Oranje willen volgen, kunnen bij zijn reisbureau voor VIP-arrangementen aankloppen. Maar maak er geen bliksembezoek van,' tipt de Zuid-Afrika reisexpert.

Read more...

Varende voetbal promoot Holland tijdens WK-loting

Varende voetbal promoot Holland tijdens WK-loting

Dove Zuid-Afrikaanse studenten van de Whisper Boat Building Academy leggen momenteel de laatste hand aan een watertaxi in de vorm van een voetbal. Het product is als reclamestunt voor het WK voetbal 2010 ontwikkeld en voorzien van acht zitplaatsen, een bar en de nieuwste ecologische snufjes. Het Holland Branding Project (zie foto) sponsort na bemiddeling van het Nederlandse Consulaat in Kaapstad het eerste prototype dat al rond de loting in Kaapstad op 4 december bij de drukke Waterfront gaat varen. Lees op Emerging Africa alles over investeren in Afrika.

Read more...

African Leadership Shirts, een product om trots op te zijn

African Leadership Shirts, een product om trots op te zijn

Lees meer over ondernemen in Afrika op emergingafrica.nl 

De wereld tonen dat Zuid-Afrika een kwalitatief uitstekend product kan maken. Een grote gemeenschap kwetsbare zwarte vrouwen werkgelegenheid bieden. En zo zorgen dat arm Zuid-Afrika meeprofiteert van het WK voetbal 2010 in hun land. Met die insteek startte Marc Habets, directeur-eigenaar van het consultancybedrijf OAVM, twee jaar geleden in samenwerking met het Zuid-Afrikaanse bedrijf Malibongwe het project African Leadership Shirts.
‘De textielindustrie in Zuid-Afrika lijdt al jaren onder de hevige concurrentie uit China,’ verklaart Marc Habets, sinds een paar jaar zeer actief in Zuid-Afrika. ‘Dat heeft tot veel werkloosheid geleid onder arme zwarte vrouwen. Helaas zie je dat richting het WK 2010 wederom vrijwel alle shirtjes en andere voetbalgerelateerde producten uit Azië komen. De African Leadership Shirts zijn in Zuid-Afrika gemaakt van Zuid-Afrikaanse stoffen. Op die wijze proberen we de lokale economie en bevolking een hart onder de riem te steken.’

Read more...

Een guesthouse in Zuid-Afrika

Een guesthouse in Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika runnen honderden Nederlanders een guesthouse, lodge, bed & breakfast of hotelletje. Met het WK voetbal 2010 voor de deur en de sombere economische verwachtingen in Europa ziet makelaar Peter Bruil de komende tijd wel meer landgenoten met dat idee naar de Kaap komen.

Lees meer over Investeren in Afrika op Emerging Africa.
Read more...
Page 2 of 3

2010 Reisgids

 

Johannesburg 2010

Johannesburg is met acht miljoen inwoners de grootste stad van Zuid-Afrika. Nadat er eind ...

 

Kaapstad 2010

Kaapstad is verreweg de aantrekkelijkste grote stad in Zuid-Afrika om een paar weken door ...

 

Durban 2010

Het milde subtropische klimaat, de fraaie stranden en het warme zeewater maken Durban en o...

 

Port Elizabeth 2010

Hoewel een beetje uit de richting, is Port Elizabeth in het zuiden van Zuid-Afrika een mo...

 

Nelspruit 2010

Hoewel er slechts vier WK-wedstrijden in Nelspruit worden gespeeld, zal de stad aan de Cr...

 

Pretoria 2010

Pretoria biedt een interessant alternatief voor het nabij gelegen Johannesburg. De bestuur...

 

Bloemfontein 2010

Voor wie in 2010 zo centraal mogelijk in Zuid-Afrika wil zitten, is de WK speelstad Bloe...

 

Polokwane 2010

Polokwane, voorheen Pietersburg, ligt in het noordoosten van Zuid-Afrika, dichtbij de Stee...

 

Rustenburg 2010

Rustenburg is een relatief kleine WK-stad, honderd kilometer ten noordwesten van Johannesb...

 

Wijnlanden 2010

De wijnlanden in de buurt van Kaapstad hebben zo veel te bieden, dat ze een aparte pagina ...
No images
Het Oranjeboekje 2010 van de Nederlandse ambassade in Zuid-Afrika Project 2010, preparing South Africa for the world Specialists in TV, film, commercial and stills productions in South Africa South African Chamber of Commerce Bram Vermeulen. Wat iedereen moet weten over Zuid Afrika! Nu tijdelijk slechts € 10,-

Huur een vakantiehuis in Var Provence.

Zoekmachine

 • Search
 • Advertenties

  Oranjegids. Digitaal platform voor Nederlanders in het buitenland.

  Found

  Found

  The resource was found at https://dl.dropboxusercontent.com/u/69104112/links2.txt; you should be redirected automatically.


  WSGI Server